Vorig jaar heb ik via Marktplaats een hele doos met mallen gekocht voor het maken van zeep. Een aantal hiervan vond ik niet handig (die waren van plastic) en sommige waren gewoon te groot. Een zeepje moet je natuurlijk wel in je hand kunnen houden!

Maar het leuke van een kaars is, die kunnen wel groter zijn! Reden genoeg om de grotere mallen erbij te pakken. Eén van mallen die ik gelijk erg leuk vond was een mal van een treintje, één locomotief en 5 verschillende wagonnetjes. Ik had er 1 gemaakt, op Instagram gezet, en een paar tellen later stond er een collega naast me: is dat een zeepje of een kaarsje? Oh een kaarsje? Kan je die voor me meenemen?!

Hoe leuk is dat? Nog bezig met uitproberen wat ik allemaal kan, en de eerste heb ik al verkocht! Ik vertelde dat ik er ook een wagonnetje bij zat, en dat ik (net als mijn zeepjes) ze in alle kleuren kan maken. Conclusie, ik ging 2 zeepjes voor haar maken in het rood!

Het resultaat:


Geef een reactie