Aankomende woensdag is alweer de kerstmarkt! En voor mij is dat eigenlijk ook een feestje, want dat betekend dat ik alweer een jaar bezig ben op markten. De kerstmarkt van vorig jaar was namelijk de allereerste markt waar ik op stond met mijn zeepjes!

De markt leek eerst nog zo ver weg, maar door de verhuizing kwam hij toch wel erg snel erg dichtbij. Vorig weekend ben ik begonnen met zeep, en woensdag heb ik de laatste badbruis afgemaakt! 

Uiteraard heb ik mijn kerstmal van vorig jaar weer uit de kast gepakt, maar ik heb ook mijn nieuwe mal er bij gepakt. Ik heb namelijk een mal gekocht voor kleine kerst zeepjes met een pakketje, kerstman, sneeuwpop, kerstboom en zuurstok. Deze heb ik gebruikt om zeepkettingen te maken. uiteraard in rood/groene tinten:

Daarnaast heb ik een nieuwe mal gebruikt die ik gekregen heb na het kinderfeestje dat ik laatst georganiseerd heb voor een nichtje van me. Zij hadden verschillende mallen gekocht die ze konden gebruiken, en 1 daarvan mocht ik hebben. En dat was echt een hele leuke, met verschillende insecten, namelijk een vlinder, lieveheersbeestje en een libelle:

   

Ik ben erg blij met het resultaat, ik ben heel benieuwd hoe het aankomende woensdag zal gaan!

Geef een reactie