Sinds een paar jaar zit ik in het bestuur van KWF en dit jaar organiseren wij voor de derde keer een charitydinner! (2 november in Ede: www.kwfede.nl) Geen groots gala, vooral onze vrijwilligers en vrienden en familie komen hier altijd naar toe. Een erg gezellig avond altijd! Dit jaar hebben we het wel wat grootser aangepakt, we organiseren namelijk een loterij! Daarvoor zijn wij op zoek naar winkeliers die een leuk kadootje willen doneren.

Uiteraard heb ik ook even bij mijzelf aangeklopt! Dus ben ik even gaan neuzen tussen mijn spulletjes, en heb ik 2 leuke pakketjes gemaakt. Eén met een hartje en de ander met een tulp. Ik vind dat altijd zo leuk gezicht zo’n pakketje, jammer dat ze op markten eigenlijk niet verkopen! Maar nu kon ik me toch weer een keer uitleven, hihi! Dit zijn ze geworden:


Geef een reactie