Vorige week zaterdag stond ik op een markt met mijn zeepjes en halverwege de dag kwam er een man langs met de vraag: “Kunnen jullie nog wat geur- en kleurstoffen gebruiken?” Aangezien ik naast een vriendin stond die lekkernijen verkoopt was onze eerste vraag of de geur- en kleurstoffen eetbaar waren. Dat bleek niet het geval te zijn! Ik gaf hem mijn kaartje en vandaag is hij langs geweest om het doosje met flesjes te brengen! Het enige wat hij ervoor terug wil is een paar zeepjes. Zo lief!

Het zijn allemaal potjes van 150 ml, veel groter dan wat ik normaal koop, namelijk 20 ml. En met de 20 ml kleurtjes doe ik al ruim een jaar, dus die hoef ik een tijdje niet meer te bestellen! En er zitten ook nog eens nieuwe kleurtjes bij, zwart bijvoorbeeld! Heel benieuwd hoe dat er uit ziet in zeep! En daarnaast zat er van blauw en geel ook een opaque versie bij. Ik moest wel even googlen, maar dat blijkt een half-transparante kleur te zijn (de rest is transparant). Ook iets wat ik graag zo snel mogelijk wil uitproberen!

Naast heel veel potjes met kleuren, zaten er ook 6 geuren bij, namelijk: aqua, jasmijn, mango, perzik, kamperfoelie en chocolade(!). Nog even geen idee wat ik me moet voorstellen bij aqua, maar ze ruiken allemaal erg lekker!

Helaas ben ik op dit moment druk aan het klussen in mn nieuwe huis, waardoor ik geen tijd heb om zeep te gaan maken, ik wil zo graag mn nieuwe geuren en kleuren uit gaan proberen!!


Geef een reactie