Gisteren liep ik met mijn man door het centrum, en toen zagen we in onze ooghoek ergens verderop een nieuw winkeltjes zitten. Ik ben nogal nieuwsgierig, dus wilde ik graag even wat er voor nieuws zat! Dat bleek een winkeltje te zijn met van alles en nog wat: “Madeliefje Deco en Gifts“. We kwamen met de eigenaresse aan de praat en ik vertelde dat ik zeepjes verkocht. Wat bleek? Zij had net toevallig die week gedacht dat een paar van haar producten zo leuk te combineren zouden zijn met zeep, maar dat ze daar gewoon geen tijd voor had. Heel toevallig! Ze deelde een paar van haar ideeën, en ik denk dat we een leuke samenwerking kunnen opzetten. Volgende week vrijdagmiddag ga ik weer even bij haar langs om eens te kijken naar de mogelijkheden!

Nieuwe inspiratie

Zoals ik net al schreef, ze deelde een paar van haar ideeën, en dat zorgde bij mij gelijk voor nieuwe inspiratie! Ze verkoopt bijvoorbeeld himalaya zout, voor in bad! Daar kan je natuurlijk ook heel makkelijk een kleur en geurtje in doen! Vandaag ben ik op pad gegaan en heb ik een zak dode zee zout gekocht, ook erg geschikt als badzout. Toen ben ik gaan snuffelen tussen mijn geurtjes, want wat voor geur zou je nou in je bad willen gooien? Ik besloot dat abrikoos, dennen en appel-kaneel het zouden worden! Bij alle 3 heb ik 2 kleuren gekozen. Bij abrikoos heb ik geel en oranje gebruikt (helaas niet goed zichtbaar), voor dennen blauw en groen, en voor appel-kaneel karamel en rood. Het resultaat:


Geef een reactie