Afgelopen kerst heb ik voor de eerste keer op een markt gestaan, en inmiddels heb ik ook op de molendag gestaan en staan er nog 2 nieuwe op de planning voor dit jaar. Tijd om wat aan mijn presentatie te doen!

Afgelopen keren had ik alles in plastic zakjes gedaan. Op de kerstmarkt ging dat prima, alleen bij de  Molendag was het toch net even wat warmer dan met kerst, en toen kwam ik erachter dat het dan in de zakjes gaat condenseren! Ehm, oeps, niet aan gedacht!

Dus toen ging ik op zoek naar een oplossing daarvoor. Volgende maand in juni sta ik weer op een markt, ook weer buiten. Dus grote kans dat daar het zelfde probleem zou kunnen ontstaan! Daarnaast heb ik ook niet echt een mooie opberglocatie voor ze, waardoor ze kunnen beschadigen. Daarnaast was ik ook op zoek naar een mooie manier om alles neer te leggen. Dus eigenlijk 3 dingen waar ik wat mee wilde gaan doen. En ja, je raad het al, ik ben op zoek gegaan naar een 3 in 1 oplossing, en die heb ik gevonden!

Na veel denken en rekenen ben ik naar de Praxis en Gamma gegaan om balkjes en een bodem te halen. Afgelopen weekend was het tijd om aan de slag te gaan! Het zaagwerk had ik laten doen, maar de rest was mijn werk. Gewapend met een boormachine en mijn man op de zijlijn, ben ik aan de slag gegaan.

Hoewel mijn man er af en toe wat moeite mee had om mij te zien klunzen, is het me gelukt om hem toch helemaal zelf te maken! Hieronder het eindresultaat, 4 mooie, zelfgemaakte bakken! Nu alleen nog een paar smalle latjes om een raster in het midden te maken, zodat alle zeepjes een eigen vakje hebben!

 

 


Geef een reactie