Heerlijk, het paasweekend is voor mij begonnen! Ik begin het weekend wel alleen, want mijn man moet gewoon werken. Stiekem vind ik dat helemaal niet erg, even dagje alleen thuis. Heerlijk! Kan ik lekker weer aan mn blog werken, waar ik laatste tijd weer wat meer energie voor gekregen heb. Afgelopen tijd is het erg stil geweest van mij kant, omdat ik eigenlijk gewoon even geen zin er in had. We hebben geen druk weekend voor de boeg, maar wel een paar leuke afspraken staan.

Zaterdag

Verder heb ik nog wat andere dingen op de planning staan, morgen bijvoorbeeld de verjaardag van een vriend van mij. Een waarvan ik er eerst niet helemaal zeker van was of ik er wel heen wilde gaan. Vorige maand begon het namelijk met deze vraag: “Hebben jullie zin in een feestje op 31 maart van 23.00 tot 04:00?”

En het is misschien heel slecht, maar het eerste wat ik dacht was, pff zo laat? Dat houd ik nooit wakker! Ik voelde me toch wel even “oud” (ik ben 31). We gaan nooit meer stappen of zo, en over het algemeen zit ik op de zaterdagavond lekker thuis op de bank. Met een verjaardag wil ik nog wel eens “gek” doen, dat het bijvoorbeeld 1 uur wordt voor m’n ogen dichtvallen en ik me bedenk dat ik nog achter het stuur moet kruipen. Dus in eerste instantie had ik nee gezegd. Vooral omdat het een verrassing zou blijven wat we zouden gaan doen, en ik ben niet zo van het feesten, dus de kans dat ik het dan leuk zou gaan vinden schatte ik laag in.

Maar! later vertelde hij toch wat we gingen doen, namelijk naar een nineties party! En ja.. Dat vind ik dan toch wel erg leuk! Maar ik heb wel voorgesteld om van te voren wat bij hem te gaan drinken, en ik heb alvast aangegeven dat ik niet tot het einde ga blijven.

1e paasdag

Vaste prik op 1e paasdag is brunch bij mijn schoonfamilie (de gezinnen van mijn schoonmoeder en haar zus). Dit jaar begint het alleen pas om 12 uur, waardoor ik eigenlijk van mening ben dat we het lunch moeten noemen… 😀

Toen ik wat ouder werd hebben wij thuis nooit meer paaseitjes gezocht, maar bij mijn schoonfamilie zijn ze daar nog steeds erg fanatiek in! Inmiddels lopen er ook een aantal kleuters rond, en de volwassenen laten met veel tegenzin hun ook een paar eitjes vinden.

En dit jaar hebben we natuurlijk ook nog als extra erbij dat het 1 april is! De dag dat ik niemand meer geloof… Ik verwacht dat alles wat tegen mij gezegd wordt eindigt met “1 april, kikker in je bil!” Maar goed, met de kids zal het eigenlijk ook best wel leuk zijn! In ieder geval maar geen schoenen aan doen met veters…

En ’s avonds gaan we gourmetten bij mijn schoonouders. Voor als we nog ergens een gaatje kunnen vinden na de brunch!

Kortom, een gezellige familiedag dus!

2e paasdag

dan hebben we lekker een dagje met zn tweetjes. We hebben nog niets gepland (heerlijk!), maar ik verwacht dat we er lekker met zn tweeën op uit gaan, een stukje wandelen bijvoorbeeld.

En hoe zit het met jullie plannen, gaan jullie nog paaseitjes zoeken?


Geef een reactie