Als ik ga handletteren, vind ik het altijd leuk om een leuke, grappige of mooie quote te gebruiken. Deze keer heb ik voor iets gekozen waar ik zelf nog wel wat van kan leren: “Mistakes are proof  that you are trying”. Fouten maken ben ik niet zo dol op, maar het is natuurlijk wel een belangrijk onderdeel van het leren van nieuwe dingen!

Om deze te maken heb ik weer gebruik gemaakt van lettertypes die ik in Word en op internet gevonden heb. Voor “mistakes” en “trying” heb ik AR Christy gebruikt, deze heb ik online gevonden. Voor “proof” heb ik Bauhaus gebruikt, deze is standaard in Word te vinden.

Erg leuke lettertypes om mee te werken! Grote kans dat ik hem nog een keer ga gebruiken 🙂 Mocht je ze ook leuk vinden, maar niet kunnen vinden, hieronder de originele lettertypes:

 

 


Geef een reactie