Vorige week donderdag kreeg ik nogal verdrietig nieuws. Mijn moeder is overleden.

Waar ik een paar dagen daarvoor nog met haar een afspraak in zou plannen om naar op bezoek te gaan bij een zorginstellingen, was ik opeens haar crematie aan het regelen. Heel onwerkelijk.

Het is ergens ook heel dubbel, ik wist dat ze niet meer wilde leven. De kwaliteit van haar leven was al erg slecht. Ze was van bijna alles afhankelijk van de verzorging, en dat vond ze uiteraard verre van leuk. Daarnaast ontbrak het haar ook aan energie en had ze constant veel pijn.

Maar ondanks dat, is mijn moeder overleden! Ik kan nooit meer bij haar op bezoek om over onze week te praten, samen saucijzenbroodjes eten, mijn verjaardag bij haar vieren… Te veel om op te noemen.

Dag lieve mama, rust zacht

PSX_20170930_230558.jpg

 


1 reactie

ellymay47 · oktober 3, 2017 op 6:54 pm

Gecondoleerd heel veel sterkte

Geef een reactie