Sinds kort hebben we een nieuwe winkel in Ede. Ik weet niet meer precies hoe hij heet, maar het is zo’n winkel waar ze van alles en nog wat aan goedkope spulletjes verkopen. Ik verwacht dat hij er niet zo lang zit, hij zit in de oude V&D en ze gebruiken maar een kwart van de winkel. Verder staat er nog oude “troep” van de V&D zelf.

Maar goed, ik was dus vandaag in die winkel. En ik slenterde langs alle bakken met spulletjes, het ene moment “oh, dat had ik vroeger!” en dan weer “oh, wat leuk, dat wil ik ondanks dat ik het niet nodig heb!”. Ik loop wel eens vaker door dit soort winkels heen, en normaal sta ik altijd met lege handen weer buiten, aangezien ik het allemaal niet nodig heb, hoe leuk de spulletjes ook zijn. Maar vandaag liep ik zowaar met 3 artikelen de deur uit!

Nummer 1, een ijsblokjesvorm!

zeepmallen.jpg

Ik zag hem liggen, en ik moest hem gewoon kopen! Een ijsblokjesvorm in de vorm van diamantjes! Als je al meer op mijn blog gelezen hebt, dan zal je ongetwijfeld weten dat ik die niet voor ijsblokjes ga gebruiken, maar om zeep te maken!

Het leuke van deze vormpjes, is dat hij aan de bovenkant weer iets naar binnen gaat. Dat gaat er voor zorgen dat ze er waarschijnlijk lastig uit te halen zijn, maar wel dat ze veel echter worden!

Nummer 2, een telefoonstandaard

poppetje

Ik gebruik tegenwoordig ’s nachts mijn telefoon als klok. Ik heb een app geïnstalleerd die de tijd laat zien op groot scherm, zonder dat hij uitgaat. Maar ik heb nogal moeite om hem staand te houden. Dus toen ik dit mannetje zag wist ik dat ik hem moest kopen! Met een klein zuignapje maak je hem vast aan je telefoon, en vervolgens laat je hem rusten op zijn voetjes. En tadaa, de telefoon blijft rechtop staan!

Nummer 3, een schildersezeltje

ezel.jpg

Dit is een klein schildersezeltje, super leuk om een handletterwerkje op te zetten om te fotograferen!

Ik vind het altijd leuk om een beetje te varieren met hoe ik een foto maak. De ene keer met pennen er bij, dan een gekleurd vel erachter, of tussen plantjes zetten. Maar dit leek mij ook heel erg leuk om te doen!

Gelijk even uitgeprobeerd met iets wat ik gisteren heb gemaakt, met verschillende andere dingen erbij, en één toen hij nog niet was ingekleurd. Wat is jullie favoriet?

HB3 HB1
hb4 HB2

Kortom, best geslaagd vandaag dacht ik zo!


Geef een reactie