Na de zeer geslaagde eerste mal, heb ik inmiddels ook de twee andere mallen af. Dat betekent dat ik het alfabet compleet heb! Whoehoee! En ook mijn nieuwe bestelde gietzeep is binnen, dus ik kon aan de slag. En dat heb ik gedaan! Ik had eerder al een lijstje gemaakt met woorden die ik zou willen maken, en dat pakte ik er nu bij. Als eerste heb ik de woorden “KUS” en “HOERA” gemaakt. Voordeel van deze woorden is dat ze geen gelijke letters hebben, zodat ik ze tegelijkertijd kon maken. Voor “KUS” koos ik transparant rood, met een witte niet-transparante onderlaagje. Voor “HOERA” koos ik voor vrolijke verschillende kleuren:

Vervolgens kreeg ik een tip van Jouw Marktraam Wageningen via Facebook, dat er weer kadootjes worden gekocht voor juffen en meesters! Dus toen bedacht ik “MERCI”!! Deze heb ik in 2 verschillende kleuren gemaakt. Transparant groen met een donkerdere transparant groene onderkant en transparant paars met een niet-transparante paarse onderkant:

merci paars en groen

Als laatste heb ik nog 2 woorden gemaakt die leuk zijn als kraamkadootje. En daar is natuurlijk van alles in mogelijk, ik heb nu een roze “BABY” gemaakt, maar voor een jongetje kan die in het blauw gemaakt worden. Verder heb ik het woordje “BOY” gemaakt, maar uiteraard kan die ook in “GIRL” gemaakt worden!

Super leuk om allemaal te maken! En ik ben heel erg blij met het resultaat van mijn zelfgemaakte mallen! Ik had niet verwacht dat ze zo leuk zouden worden!

Vandaag ook gelijk even mijn plank in Wageningen aangevuld, waar ze nu dus te koop staan:

woordjes in shop


Geef een reactie