Een paar weken terug heb ik 4 verschillende mallen besteld via Ali Express (lees hier het blog dat ik daarover schreef) En na nog niet eens een maand wachten, zijn de eerste 2 al binnen! Dinsdag kreeg ik de veertjes binnen, en gisteren de gummybeertjes. Helaas was mijn zeep op, dus kon ik er nog niet mee aan de slag. Vandaag kwam er nieuwe zeep binnen, dus gelijk de nieuwe mallen uitgeprobeerd!

Veertjes

De veertjes waren een stuk kleiner en dunner dan ik verwacht had. Ze zijn super gedetailleerd en daardoor wel erg mooi, maar niet echt te gebruiken om je handen mee te wassen… Wel erg leuk als decoratie! Dit was de eerste keer dat ik zo’n kleine mal gebruikte, en dat ging bijna fout! Omdat ze erg ondiep zijn, zitten ze ook zo vol. Niet echt gek natuurlijk, maar is wel even anders dan de ijsblokjesmallen die ik tot nu toe alleen nog maar gebruikt heb!

Op de foto hieronder heb ik er even een liniaal bij gelegd, zodat je goed kan zien hoe inimini ze zijn:

veertjes

Gummybeertjes

Daarna ging ik aan de slag met de gummybeertjes. Ook super klein, maar daarvan had ik het verwacht! Omdat ze zo klein zijn, werden ze snel hard. Voordat ik de laatste gegoten had, kon ik de eerste er al weer uit halen! Vandaag ben ik ook nog even bij de Xenos langs geweest om een paar potjes te halen, om ze leuk in te verpakken. En ik ben helemaal verliefd geworden op deze mini zeepjes! Het is alleen wel even belangrijk om er bij te zeggen: niet eetbaar!!!

gummy beertjes

Ondanks dat ik de veertjes erg mooi en gedetailleerd vind, vind ik toch de gummybeertjes het leukste. Welke vind jij het leukst? Ik ben benieuwd!


Geef een reactie