Jaaa, vanaf vandaag zijn mijn handgemaakte zeepjes te koop bij “Jouw Marktkraam Wageningen”! (Adres: Hoogstraat 7 in Wageningen)

Afgelopen donderdag was ik al even langs geweest om het contract te ondertekenen, en vanmorgen ben ik langs gegaan om mijn gehuurde plank in te richten!! Met wat hulp van de eigenaresse heb ik het allemaal een mooi plekje weten te geven. Ik had nog niet zoveel, dus ik moest even creatief met de ruimte om gaan, zodat het niet zo leeg lijkt.

Een impressie van de pakketjes die ik gemaakt heb:

Armanda, de eigenaresse is trouwens echt een schat. Ze heeft me verschillende tips gegeven hoe ik het leuk kan indelen, maar ook wat voor soort vormpjes het goed zullen doen in haar winkeltje (cupcakjes bijvoorbeeld, en vlindertjes!). Ze heeft ook een heel lief berichtje op Facebook geplaatst:

facebook.PNG


Geef een reactie