Mijn zeeplettermallen zijn bijna klaar, en ik heb al aardig wat andere leuke mallen binnen om leuke kadootjes te maken. Maar nu natuurlijk nog de vraag, hoe ga ik ze inpakken?! Voor de letters, denk ik dat ik gewoon een kartonnen “plankje” ga maken, en die met bruin papier ga inpakken. Paar leuke doodles erop tekenen, folie er omheen, strikje en een sticker met mijn logo er op, en klaar! Maar voor de andere vormpjes, wilde ik iets anders verzinnen. Gisteren ben ik daarom Ede centrum in gegaan op zoek naar leuke mandjes, bakjes of andere ideeën.

Uiteindelijk ben ik geslaagd bij de Action! Ze hebben daar hele leuke plastic zomerglazen in de tinten groen, rood en blauw. Ik nam er één mee om thuis eens te testen of het was is, en jaaaa, super leuk!! Dus vandaag weer terug om er wat meer te halen! Ook heb ik wat verschillende kleuren lint gehaald, om de kadootjes leuk op te vrolijken. Dit is de buit:

glazen en lint

Morgen ga ik aan de slag om wat van de glazen te vullen, resultaat volgt snel!!


Geef een reactie