Gisteren was mijn tante jarig en vandaag gaan we naar haar verjaardag. Wij wonen in Ede en zij in Wolvega, dus het is wel even een eindje rijden! Ook één van de reden dat ik haar niet zo vaak zie. Volgens mij was de vorige keer dat ik daar was 5 jaar geleden. Maar de laatste keer dat ik haar zag was niet zo lang geleden, dat was met mijn bruiloft afgelopen maart!

Samen met mijn moeder heb ik een da bon voor haar gekocht. Wat pakken ze dat daar leuk in zeg! Een klein tasje, en wat mini productjes zoals zo’n klein parfum flesje. Verder heb ik dit kado nog aangevuld met wat zelfgemaakte zeepjes en een gehandletterde kaart:


2 reacties

ellymay47 · september 6, 2017 op 8:17 am

Altijd leuk een zelf gemaakt kado

    Rosa · september 10, 2017 op 8:54 am

    Vind ik ook! En alleen een bon geven vind ik ook zo saai, dus dit leek me een leuke aanvulling 🙂

Geef een reactie