Vandaag weer eens het boek van Karin Luttenberg/ Paperfuel erbij gepakt: Handlettering doe je zo!

Banners vond ik eigenlijk niet zo leuk, maar waarom weet ik eigenlijk niet! Tot nu toe heb ik daar dan ook nog niets mee gedaan. Maar vandaag vond ik het er tocht tijd voor worden. En… het is echt super leuk om te maken! Grote kans dus dat er toch vaker banners in mijn handlettering voor gaat komen in de toekomst! Ik heb er wel een beetje mee zitten vogelen voor ik er echt tevreden mee was. Nog steeds niet helemaal happy met het eindresultaat, maar voor een eerste keer ben ik tevreden!

Eerst wilde ik alleen 1 woord in een banner zetten, en de rest niet. Maar uiteindelijk vond ik die niet zo leuk geworden. Dit is hem:1 juni niet

Aangezien ik die dus niet zo leuk vond, ben ik opnieuw begonnen. Dit keer met een heel lang lint! Ik was nog best wel zoekende, waar geef ik nu de accenten en zo. Eerst heb ik het met strepen geprobeerd, en dat vond ik er maar maf uit zien. Toen heb ik de tussenliggende vlakken opgevuld met zwart en dat zag er wel wat beter uit. Maar toen werd hij wel heel donker! Dus heb ik hem opgevrolijkt met wat roze stipjes 🙂

1 juni


Geef een reactie