Laatst ben ik op zoek gegaan naar ijsblokvormpjes. Ik heb zelf alleen nog maar appels en peren, dus wilde ik wat meer. Als je mijn eerdere blogs gelezen hebt, dan weet je dat ze niet zijn om ijsblokjes te maken, maar voor zeep!

Het was me wel een zoektocht zeg! Ik dacht dat je dat overal wel zou kunnen vinden, maar dat viel tegen! We zijn bij de Action geweest (niets), de Xenos (alleen vierkanten), en bij de Big Bazar vond ik dan eindelijk wat ik zocht! In de vormpjes van frambozen, bananen, appels, sinaasappelpartjes en hartjes! De sinaasappelpartjes vond ik niet erg lijken, dus die heb ik niet gekocht. Maar de andere wel!

Voor de oplettende lezer, ja, ik heb appeltjes gekocht terwijl ik die al had! Maar deze zijn gewoon leuker, hihi 🙂 Het stokje is nu helemaal van boven naar beneden, terwijl die andere die ik al had dat niet had. En verder is het ook gewoon leuk dat hij zo even groot is, dan kan ik er een verzameling fruit van maken die allemaal bij elkaar passen!

Een fotootje van alle 4:

IMG_20170525_165834

Een paar dagen later ben ik nog bij Flying Tigers geweest, waar ze hele mini vormpjes hadden, maar ook grote lompe ronde ballen! Dus dat je echt een 3d bal hebt zeg maar. Voor het geval ik niet zo duidelijk ben, is onderstaande foto denk ik wel even handig. (De rechter foto geeft even een voorbeeldje van hoe een ijsklontje er uit komt te zien)

Ik was alleen even vergeten dat water uitzet als het ijs wordt.. Hij was dus een beetje opengebarsten! Maar wel erg leuk! Erg benieuwd of ik hier ook leuke zeepjes mee kan maken.


Geef een reactie