Na de letters voor moederdag gemaakt te hebben, wilde ik mijn techniek verbeteren. Ik vond het eindresultaat erg leuk geworden, maar ik heb er wel aardig wat in zitten snijden om het leuk te krijgen. Het voordeel van een zelfgemaakt moederdagkadootje is toch wel dat het niet perfect hoefde te zijn. Maar, dat wil niet zeggen dat het niet perfect kan worden!

Vorige keer had ik met klei vormpjes gemaakt, en daarvan weer mallen van siliconenkit. Werkte allemaal wel aardig, maar de klei was toch niet helemaal super. Vandaar dat ik dit keer gips gebruikt heb. Met reepjes vinyl (bij de kwantum 1×1 meter voor een paar euro! Kan ik nog wel even mee vooruit..) heb ik een mal gemaakt om de gips in te gieten. Vervolgens met een flinke vijl (nee, geen nagelvijl hoor!) heb ik het netjes afgewerkt.

Best nog een klus kan ik je vertellen! Wist je bijvoorbeeld dat gips een week nodig heeft om te drogen?! Nou, ik dus niet… De zeepmallen heb ik ook dit keer weer van siliconenkit gemaakt. Werkt op zich aardig, maar het is toch niet heel super.

Ondanks de kitmallen, is het eindresultaat toch al een stuk beter dan mijn vorige poging. Kijk nou wat leuk!

Nu vind ik dit erg leuk om te doen… Maar ik gebruik zelf eigenlijk maar gewoon vloeibare handzeep, dus die zeepjes gaan niet zo snel bij mij!

Om te voorkomen dat ik straks met een kast vol zeepjes zit, zat ik er aan te denken om de zeepjes te gaan verkopen! Wat denken jullie, is dit iets dat gekocht zal worden? Zou jij het bijvoorbeeld kopen?

En als je het zou kopen… Wat zou je dan een leuke tekst vinden om te kopen?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties!


5 reacties

Forever38.com · mei 16, 2017 op 9:32 am

Wat vind je van “zeep” ? Dekt de lading en is niet zo zweverig als die “home”, of “love”-uitspraken waar je mee om je oren geslagen wordt.

  Miss Roswitha · mei 16, 2017 op 1:02 pm

  Ja “love” is wel een beetje een voorspelbaar woord hè.. haha 🙂
  Maar zeep is inderdaad leuk! Dekt zeker de lading! Bedankt voor de tip 🙂
  Ik ben alvast het proces gestart om van de rest van het alfabet ook een mal te maken!

sweethandlettering · mei 16, 2017 op 12:12 pm

misschien kun je de ”klant” zelf laten bepalen wat voor woord of welke naam hij wil? dat heeft wel iets heel speciaals. En voor de klant die daar geen behoefte aan heeft kun je natuurlijk gewoon ”standaard” woorden verkopen.

  Miss Roswitha · mei 16, 2017 op 1:52 pm

  Daar had ik inderdaad ook al aan zitten denken! En dat iemand dan ook de kleur en geur kan kiezen. Helemaal persoonlijk!

Geef een reactie