Helaas hebben wij in Ede nog geen Pipoos, dus elke keer als ik in een andere stad aan het shoppen ben waar er wel één zit, dan glip ik even naar binnen! Afgelopen vrijdag was zo’n dag, ik was in Hilversum! Qua service en indeling een compleet andere winkel dan in Den Bosch. Waar je in Den Bosch gelijk werd aangesproken door iemand die je gelijk enthousiasmeert over handletteren, werden mijn man en ik op zo’n manier aangesproken dat we even niet zeker wisten of ze het tegen ons had, of tegen de boeken die ze aan het rechtzetten was en die haar volledige aandacht leken te krijgen. En in Den Bosch hadden ze ook een tafel met allemaal zelfgemaakte handletterkunst, in Hilversum niet… Kortom, als ik een uur zou willen rijden voor Pipoos, dan ga ik de volgende keer weer naar Den Bosch (overigens ga ik liever naar Veenendaal ivm de afstand.. hihi)

Maar goed, ik liep dus, samen met mijn man, door de Pipoos. Niet op zoek naar iets specifieks, maar meer op zoek naar inspiratie. En die vond ik! Ik had al een keer eerder zitten denken om eens een ander kleur papier te kopen, maar tot nu toe was ik nog niet iets tegen gekomen wat er ook voor gezorgd heeft dat ik ook werkelijk mijn portemonnee uit mijn tas haalde! Tot vandaag, ik vond namelijk een handlettering blok, met 3 verschillende kleuren dik papier: wit, bruin en zwart. Ze hebben het blok in A4, A5 en A6, maar ik vond de middelste wel een mooi formaat. Deze kan ik ook mooi vouwen zodat ik er een kaart van kan maken bijvoorbeeld! Hier een linkje

Vandaag mijn inspiratie gevonden op instagram bij de mei challenge van @beautyoutofashesco Voor vandaag was de quote “let your light shine”. Naast een ander kleurtje, ook eens wat geprobeerd met doodling, super leuk om te doen! Mijn allereerste creatie op een ander kleurtje dan wit:

let your light shine

Mijn mening over dit blok:

Erg leuk de 3 kleuren, maar ik vind het bruine papier wel een uitdaging! Mijn zwarte fijnschrijver en stift trekt er in waardoor het zwart er niet echt vanaf knalt! Iemand een tip hoe ik dat kan aanpakken? Nu Herhaal ik de lijnen een paar keer, maar hierdoor vergroot wel de kans dat hij wiebelig wordt…

 


Geef een reactie