Vandaag mijn eerste lettering challenge op instagram gedaan! Het ging om de challenge #BloomInApril en de woorden waren “Accentuate the Good”.

Ik zat er al een paar dagen over na te denken om een keer mee te doen, en vandaag eindelijk maar eens gedaan! Erg leuk om met een bepaald doel iets te maken. Ik merk dat ik het nog lastig vind om inspiratie te vinden wát ik dan zou moeten schrijven. Dus dan helpt dit toch wel erg goed.accentuate the good

Nadat ik deze had afgerond heb ik ook gelijk alvast 1 voor morgen gemaakt van de challenge met de naam #HappyLetteringChallenge, met het woord “Crown”. Voor Nederland natuurlijk net wat aan de vroege kant, omdat we over 2 weken pas koningsdag hebben. Maar ik heb hem wel alvast in Nederlandse stijl gemaakt met oranje letters en een rood/wit/blauwe kroontje op de C:

crown


Geef een reactie