Ik probeer elke dag in ieder geval een beetje te oefenen met letteren. Probleem alleen met mij is, dat ik niet de tijd neem om echt te oefenen! Ik wil namelijk al veel meer doen dan ik al kan! Maar vandaag vond ik zowaar even de rust 15-04 abcom mij te focussen op een alfabet. Ik had via pinterest een leuke uitgezocht en gepind op mijn lettering bord. Terwijl mijn man geknipt werd bij de kapper, had ik mijn “reis-schriftje” mee, en zat ik lekker te tekenen.

De eerste regel begon erg langzaam, maar ik merkte dat ik het alfabet steeds beter onder de knie kreeg! Toen ik net de A met stift wilde maken was de kapper alleen helaas al weer klaar, dus moest ik mijn spulletjes weer in mijn tas opbergen. Maar gelukkig vond ik nog ergens wat ruimte om het alfabet nog een keer te oefenen. Hij gaat al steeds makkelijker! Niet helemaal afgekregen, maar toch tot de S gekomen!

Toen vond ik het wel mooi geweest met het oefenen, tijd om wat creatiefs te maken! Ik heb toen gekozen voor een erg voor de hand liggend thema dit weekend: Pasen! Wel met een ander lettertype, deze vond ik gewoon erg leuk passen bij de lente en Pasen!

Ook gelijk een poging gedaan om er wat bij te tekenen, wel beetje gespiekt op google… šŸ˜€

Ik ben trouwens ook op Instagram te vinden! Voor wie het leuk vindt om mij te volgen: @rosavht

Morgen wil ik voor het eerst met een instagram challange mee gaan doen. Ik heb gekozen voor #bloominapril met de tekst: accentuate the good. Nu aan het verzinnen hoe ik daar iets moois van ga maken!


Geef een reactie