Afgelopen weekend zijn we voor mijn verjaardag een weekendje weggeweest. Mijn man houdt totaal niet van kamperen, maar ik wel! Als verrassing had hij een glamping nachtje geboekt. Hoe leuk is dat?! We sliepen in een Yurt (een hele grote Mongoolse tent), met daarin een houtkacheltje als verwarming. Op zondag (toen het zulk lekker weer was) konden we gebruik maken van de gigantische tuin met hangmatten en een hangbed (jep, een bed die met touwen in een boom hing!). En toen het ’s avonds even afgekoeld was gingen we lekker de houtkachel verwarmde sauna in, om vervolgens tot het donker werd in de buiten hottub te zitten. Super romantisch!

De volgende dag moesten we alweer redelijk snel weg, om plaats te kunnen maken voor de volgende bezoekers. Aangezien we dichtbij Den Bosch zaten (10 minuten rijden), besloten we een dagje te gaan shoppen. Beide hadden we niet echt een doel, dus hebben we heerlijk rond geslenterd. Het begon nogal fris met veel gesloten winkels. Dat is het nadeel van de stad in op maandag ochtend! Dus besloten we even op te warmen met een kopje koffie en een Bosche Bol. We stapten naar binnen bij Doppio, waar ze duidelijk erg van koffie houden! Arjan had net zaterdag een barista workshop gevolgd, en daar kreeg ik nu een samenvatting van.

Stiekem een beetje jaloers over zijn enthousiasme over koffie maken, bedacht ik me dat ik eigenlijk helemaal niet meer een hobby had waar ik echt met passie over kon vertellen. En deze hobby delen zag ik niet zitten, koffie krijg ik namelijk echt niet weg. Dat deelde ik met mijn man, en al bedenkend wat mijn nieuwe hobby zou kunnen gaan worden liepen we verder. Al brainstormend liepen we langs Pipoos. Zou daar soms een leuke nieuwe hobby voor mij kunnen liggen te wachten?

Toen we naar binnen liepen was het eerste wat we zagen boeken over handletteren. Handletteren? Die term had ik nog nooit gehoord! Maar toen ik de boeken opensloeg wist ik wel gelijk wat het was! En ja hoor, ik had een nieuwe hobby gevonden!


Geef een reactie